Istanbul - Lajović slavi titulu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istanbul - Lajović slavi titulu! (foto)

Važan dan u karijeri Dušana Lajovića. Danas je u Istanbulu osvojio svoj prvi trofej!

U pitanju je dubl konkurencija, a Lajović je u Istanbulu nastupao u tandemu sa Moldavcem Raduom Albotom.

Njih dvojica su danas u finalu savladali švedsko-austrijsku kombinaciju, Robert Linšted-Jirgen Melcer sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6 (7:2).

Lajović i Albot su sjajno ušli u meč, vrlo brzo su u prvom setu stekli dva brejka prednosti, a zatim poveli sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čak 5-1. Kada se očekivao rutinski finiš, Lindšted i Melcer uspevaju da se vrate u igru, smanjuju na 5-4, ali više od toga nisu mogli. Srbin i Moldavac dobijaju naredni gem za 6-4 u prvom setu.

U drugom se igralo gem za gem, sve do 11. gema, kada su Lajović i Albot poveli sa 6-5 na servis rivala, ali je švedsko-austrijski tandem uspeo da uzvrati i drugi set uvede u taj-brejk.

Tamo su se Melcer i Lindšted držali do 2-2, posle čega sledi sjajan finiš Lajovića i Albota, pet vezanih poena, za pobedu i titulu!

Bravo Duci, neka sledeći trofej bude u singl konkurenciji!

First #atp doubles title! Sooo happy!:) 😊😃 thank you Radu for playing! Hope many more will follow! pic.twitter.com/5Sr7CIS27p

— Dusan Lajovic (@Dutzee) May 3, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.