Isagiru pretposlednja etapa, Frum nadomak trijumfa na Tur de Fransu

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2016, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isagiru pretposlednja etapa, Frum nadomak trijumfa na Tur de Fransu

Španski biciklista Jon Isagir pobedio je danas na 20. etapi Trke kroz Francusku, dok je Kristofer Frum zadržao vodjstvo u generalnom plasmanu pred poslednji dan.

Isagir je stazu dugu 146 i po kilometara od Meževa do Morzina prešao za četiri sata, šest minuta i 45 sekundi, a iza njega su završili Harlinson Pantano, Vinčenco Nibali, Žulijan Alafilip i Rui Košta.

To je bila prva etapna pobeda nekog španskog bicikliste na ovogodišnjem Tur de Fransu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Britanac Frum je pretposlednju etapu završio tako što je ušao u cilj sa četvoricom timskih kolega iz ekipe Skaj.

Frum pred poslednju etapu u generalnom plasmanu ima više od četiri minuta prednosti u od najbližih pratioca Romena Bardea, Naira Kintane i Sajmona Jejtsa.

Trka kroz Francusku završiće se sutra na Jelisejskim poljima u Parizu, a poslednja etapa počeće u Šantiliju i duga je 113 kilometara.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.