Odbojkaši i pored poraza na Završnom turniru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši i pored poraza na Završnom turniru

Odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpela je danas prvi poraz u Svetskoj ligi, pošto je u Teheranu posle preokreta izgubila od Irana s 2:3 (25:18, 25:22, 22:25, 23:25, 14:16) u prvoj utakmici Grupe I trećeg vikenda prve divizije.

Izabranici Nikole Grbića vodili su s 2:0 u setovima, ali je Iran nošen dobrim navijanjem u ispunjenoj hali Azadi uspeo da dođe do preokreta i nanese Srbiji prvi poraz ove sezone u Svetskoj ligi.

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Marko Ivović s 19 poena, dva manje upisao je Aleksandar Atanasijević, a Marko Podraščanin zabeležio je 12.

Iran je do pobede predvodio Mohamed Musavi sa 17 poena, a Mojtaba Mirzajanpur zabeležio je 14.

Srbija će se sutra u drugom kolu Grupe I prve divizije Svetske lige od 15.30 po srednjeevropskom vremenu sastati s Argentinom, dok Iran od 18.30 očekuje duel protiv Italije.

Odbojkaši Srbije i pored poraza na Završnom turniru Svetske lige

Odbojkaška reprezentacije Srbije plasirala se na Završni turnir Svetske lige, iako je danas u Teheranu poražena od Irana.

Završni turnir prve divizije Svetske lige odigraće se od 13. do 17. jula u Krakovu.

Na Završnom turniru će, pored Poljske i Srbije, igrati još četiri najuspešnije selekcije s jedinstvene tabele prve divizije Svetske lige. Regularan deo Svetske lige biće okončan predstojećeg vikenda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.