Ipak ide! Jovetić sutra potpisuje?

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak ide! Jovetić sutra potpisuje?

Najnovija vest sa Apenina

Iako je Fali Ramadani danas poručio da njegov klijent Stevan Jovetić ostaje u Interu i da neće promeniti sredinu, večeras sa Čizme stižu suprotne informacije. Skaj Sport, Medijaset, Sport Italija i ostali izvori tvrde da će Jovetić koliko sutra završiti u Fiorentini.

Pregovori dva kluba su počeli večeras što je prvi put posle 10 godina zahladnjenja odnosa da dva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba rade na transferu. Trener Frank de Bur je prelomio i odlučio da mu Jovetić nije potreban, a sa takvim statusom Crnogorac je morao da razmisli o  budućnosti jer bi ga sačekala još jedna sezona bez mesta startera i golova.

Fiorentina je odmah uskočila i večeras sela za pregovarački sto sa Nerazurima. Jovetić je trenutno član Intera na dvogodišnjoj pozajmici iz Mančester Sitija. Međutim, čim bi odigrao prvi minutu u ovoj sezoni, aktivirala bi se klauzula prema kojoj bi Inter bio obavezan da ga otkupi od Građana za 14.500.000 evra. Zbog toga popularni Jo-Jo nije igrao u prvom kolu Serije A i Inter je rešio da otkup ugovora prosledi nekome drugom, u ovom slučaju Fiorentini.

Viola je raspoložena da dovede Jovetića, ali još se ne zna pod kojim uslovima. Pantaleo Korvino koji ga je i doveo u Firencu je večeras na liniji sa Interom i Jovetićevim menadžerom. Viola jasno želi nekadašnjeg kapitena i ljubimca navijača koji je u Firenci žario i palio pre transfera u Siti. Samo se još traži model realizacije transfera i da li bi u pitanju bila nova pozajmica ako Inter otkupi ugovor od Engleza. Takođe, pregpovara se i o visini primanja crnogorskog napadača pošto Ljubičasti žele da i Inter podmiri jedan deo plate.

Italijanske TV stanice najavljuju da će Jovetić sutra doputovati u Toskanu na finalizaciju pregovora i da je raspoložen za povratak na Artemio Franki.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.