Inter se predao, Manćini lak plen za Orlove

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter se predao, Manćini lak plen za "Orlove"

Inter sada i matematički van Lige šampiona, nisu ni overili četvrto mesto, ali tu će verovatno završiti sezonu. Lacio još ima malenu nadu u šesto mesto.

Lacio je bez većih problema savladao Inter sa 2:0 i približio se šestoplasiranom Sasuolu na četiri, Milanu na tri boda.

"Orlovi" i dalje gaje neku nadu u Evropu, ali to je malo verovatno, ovo je više trijumf za samopouzdanje ekipe koja je imala sezonu ispod očekivanja.

Klose u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon divnog prodora i Kandreva u finišu nakon penala i crvenog kartona za Murilja su presudili Manćinijevom timu koji sada ni teorijski ne može da osvoji treće mesto.

Ali, imaju prednost od četiri boda nad Fiorentinom, pa će najverovatnije sačuvati četvrtu poziciju i izboriti plasman u LE.

Basta i Biševac počeli su meč za Lacio, Milinković Savić ušao u finišu. Adem Ljajić nije bio u kombinaciji za tim Intera.

Gol Klosea, pravu majstoriju Nemca, možete videti ovde.

Udineze - Torino 1:5

Kjevo - Fiorentina 0:0

Juventus - Karpi 2:0

Milan - Frozinone 3:3

Empoli - Bolonja 0:0

Palermo - Sampdorija 2:0

Sasuolo - Verona 1:0

Lacio - Inter 2:0

Ponedeljak:

Đenova - Roma 19:00

Napoli - Atalanta 21:00

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.