Inter prodao Brozovića!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter prodao Brozovića!

Hrvatskog reprezentativca ćemo ubuduće gledati u Premijer ligi, prenose italianski mediji.

Marcelo Brozović će nastaviti karijeru u Čelsiju.

'Neroazuri' su prihvatili ponudu lonodnskih 'Plavaca' od 25 miliona evra i na taj način se oslobodili stega finansijskog fer pleja.

Sada ostaje samo da Brozović postigne dogovor sa Čelsijem oko primanja, to ne bi trebalo da predstavlja problem, eventualno bi moglo da zaškripi ukuliko zatraži specijalne ganrancije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko uloge u timu i minutaže.

Dolazak hrvatskog veziste na 'Stamford Bridž' mogao bi da znači i odlazak Seska Fabregasa. Antonio Konte je saopštio upravi da nije zadovoljan zalaganjem Španca i preporučio da bi bilo najbolje da bude stavljen na transfer listu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter neće da proda Juventusu igrača, Juve Interu hoće!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 09:39

Izgleda da veliki rivali imaju potpuno drugačiji pogled na stvari....Juventus želi Marcela Brozovića i spremni su da izjednače ponudu Čelsija, za Hrvata plate 25 miliona evra najvećem rivalu...Ali, Inter neće ni da čuje, jednostavno, reakcija njihovih navijača bi bila veoma burna, ako bi se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.