Inter dobio konkurenciju za Jovetića!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter dobio konkurenciju za Jovetića!

Klub iz Milana bio najbliži dovođenju crnogorskog fudbalera ali je dobio konkurenciju iz Italije.

Roma je spremna da se uključi u trku za dovođenje crnogorskog centarfora, ali je cena  za napadača Mančester Sitija 21 milion evra, pišu italijanski mediji.

Pisali smo da je Falji Ramadani bio u Milanu i da pregovara sa Interom oko dovođenja Jovetića, ali i Matije Nastasića (možete pročitati ovde), ali su se u trku uključio i tim iz 'Večnog grada'. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nakon dovođenja Montoje iz Barselone, činilo se da će uskoro njegovim stopama krenuti i Jovetić, koji bi po drugi put sarađivao sa Robertom Manćinijem, ali sada će se videti koju stranu će popularni "Pujo" izabrati.

I Juventus se pominjao kao njegova sledeća destinacija, ali oni imaju trenutno druge prioritete za dovođenje u ovom prelaznom roku, pišu italijanski mediji.

Roma je navodno spremna da Crnogorca uzme na pozajmicu, sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone za 11 miliona evra. Ipak prema navodima ostrvskih, "Građani" nisu spremni da ga puste za sumu manju od 21 milion evra jer su ga pre 2 godine doveli iz Fiorentine za 30 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter ozbiljno zagrizao za Jovetića

Izvor: B92, 06.Jul.2015, 09:36

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić nalazi se na meti Intera, a predsednik ‘Nerazura’ Erik Tohir otputovao je u Englesku na pregovore sa Mančester Sitijem...Milanski klub želi da Jovetić naredne sezone dođe na pozajmicu, ali uz opciju da može da ga otkupi od ‘Građana’ za 20 miliona evra...Italijanski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.