Igrutinović nastavlja sa odličnim partijama

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2015, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrutinović nastavlja sa odličnim partijama

Košarkaši Komarna pobedili su Prijevidžu sa 89:77 i poveli u finalnoj seriji slovačkog prvenstva, a odličnu partiju ponovo je prikazao Luka Igrutinović.

Ekipa Komarna napravila je brejk na startu serije zahvaljujući sjajnoj igri tokom gotovo cele utakmice, ali su ključnu prednost gosti ostvarili u drugom periodu, koji su dobili sa 30:18.

Do tada je vođena izjednačena bitka, da bi u drugom poluvremenu Igrutinović i saigrači bez problema održavali vođstvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Igrutinović, najkorisniji igrač regularnog dela šampionata, u prvom meču finala je odigrao 35 minuta i za to vreme upisao 13 poena, šest skokova i tri asistencije.

Uz njega se istakao Vili Benister sa 20 poena i 11 asistencija. U redovima Prijevidže, koja je na kraju ligaškog dela bila prvoplasirana, istakao se Igor Marić sa 20 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Mihal Batka je dodao 18 poena i osam skokova, a Marko Batina dva poena manje. Finalna serija se nastavlja u sredu, a tada će domaćin biti Komarno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.