Igrači Zvezde u glas: Imali smo ih...

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Zvezde u glas: Imali smo ih...

Pročitajte šta su nakon meča protiv Ludogoreca rekli Aleksandar Katai, Mičel Donald, Luis Ibanjez i Slavoljub Srnić. Zajedničko je da žale za trećim pogotkom i da ništa još nije rešeno.

Foto: Promo: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Trener Miodrag Božović, potom i generalni direktor Zvezdan Terzić, a onda i fudbaleri Crvene zvezde složni su u oceni da uprkos povoljnom rezultatu u Bugarskoj - ništa nije još gotovo i da je potrebno odigrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << još jednu dobru utakmicu u Beogradu.

Strelac trećeg gola u "evropskoj kampanji" Aleksandar Katai pozvao je navijače da ih podrže u revanšu u Beogradu koji se igra u utorak na stadionu "Rajko Mitić".

"Ništa nije završeno, bez obzira na to što imamo jako pozitivan rezultat. Pozivam navijače da u što većem broju ispune stadion, njihova podrška nam je veoma bitna. Svesni smo da još ništa nismo završili, ali smo zadovoljni što smo dali dva gola i krivo mi je što smo onako primili drugi gol", rekao je Katai novinarima posle utakmice u Razgradu.

Zvezda je i u ovom poluvremenu imala "negativan rezultat", ali je dogovor iz svlačionice u poluvremenu i ovoga puta urodio plodom.

"Ludogorec je čvrsta ekipa koja ume da igra fudbal. Zadovoljan sam i pobedom i igrom. Nismo bili koncetrisani u prvom poluvremenu, ali smo se dogovorili u svlačionici da forsiramo pas igru", kazao je Katai.

DONALD: I BARSELONA...

Holanđanin Mičel Donald je imao mnogo posla na ovom meču. Svestan je svojih, ali i grešaka saigrača koji brinu o defanzivi, ali podseća da je u pitanju dobar rezultat, a da su nakon ovog meča za korak bliži "snu".

"Znali smo da će biti teško, čuo sam da su pričali da su zadovoljni što će igrati sa nama, sada su videli. Još nismo prošli, moramo dosta da se borimo i na Marakani, ali za korak smo bliži. Napravili smo greške kod golova, ali pravi ih i Barselona. Bitno je da smo uspeli da damo dva gola. Imali smo dobre sanse", kazao je Donald.

Luis Ibanjez je imao mnogo problema da sačuva brznoge fudbalere Ludogoreca koji su često napadali po njegovoj strani, a nakon meča je rekao da žali za boljim rezultatom u Razgradu.

"Nedostajala nam je koncentracija u finišu. Mogli smo i bolje da prođemo, ali imamo rezultat koji nam daje šanse kod kuće. Šanse su i dalje 50-50. Ludogorec je dobra ekipa i sigurno će doći u Beograd da igra kao i ovde", rekao je Ibanjez i dodao da je psihološka prednost na strani Crvene zvezde koja je ostvarila sopstvenu želu da ne izgubi u prvom meču.

Slavoljub Srnić je posle dobrog meča protiv Napretka ponovo dobio šansu u startnoj postavi. Iako je bio smešten na desno krilo, manje je "atakovao" nego što je pomagao Aleksandru Cvetkoviću, ali je uprkos tome uspeo da stvori jednu odličnu šansu za Pabla Moučea. Žali baš za tim golom koji bi, možda, i sve rešio posle prvog duela.

"Imamo dobar rezultat, ali imali smo pobedu u našim rukama. Primili smo gol kao petlići, da nismo, imali bismo stvarno velike šanse. Ovako je i dalje 50-50", kazao je Srnić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.