Igokea definitivno odustala od Evrokupa

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea definitivno odustala od Evrokupa

Igokea definitivno neće igrati u Evrokupu iduće sezone, odlučio je Upravni odbor kluba, a potvrdio predsednik Boris Spasojević.
Osvajanjem šeste pozicije u Jadranskoj ligi prošle sezone ekipa iz Aleksandrovca stekla je pravo učešća u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju, ali će od iduće jeseni igrati samo u ABA ligi, a kasnije će se uključiti u Ligu Bosne i Hercegovine.
Zvanično smo odustali od takmičenja u Evrokupu za šta bi morali da platimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kotizaciju. Želimo da budemo solidarni sa srpskim narodom koji je preživeo veliku tragediju i ne bi bilo u redu da trošimo pare na Evrokup dok su neki stanovnici ostali bez svega u poplavama – izjavio je Spasojević.
Aktuelni šampion BiH još uvek nema trenera jer je okončanjem sezone istekao ugovor Vladi Jovanoviću. Upravo je srpski stručnjak velika želja rukovodstva tima koja mu je ponudila ugovor za nastavak saradnje.
Jovanovićev menadžer poslaće nam odgovor i u petak ćemo znati da li će ostati na našoj klupi, ili ne. I dalje želimo da vodi ekipu jer je sa nama osvojio titulu – kazao je Spasojević.
U slučaju da Jovanović ne prihvati ponudu Aleksandrovčani imaju plan B.
U slučaju da Vlada odbije ponudu imamo tri ili četiri trenera sa kojima ćemo krenuti u pregovore. Sada ne želim da spominjem njihova imena. Čekamo odgovor Jovanovića – kazao je Spasojević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.