Ibrahimović se dopingovao u Juventusu

Izvor: B92, 07.Apr.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ibrahimović se dopingovao u Juventusu"

Bivši švedski atletski trener Ulf Karlson optužio je Zlatana Ibrahimovića da se dopingovao u vreme kada je nosio dres Juventusa od 2004. do 2006. godine.

"Ibrahimović je za samo šest meseci dobio 10 kilograma, što je nemoguće za to vreme. Uveren sam da je bio dopingovan. I drugi švdedski igrač Ekdal je dobio osam kilograma, ali su obojica oslobođeni doping testova", rekao je Karlson za švedski Sport Bladet.

Spomenute navode demantovao je Fudbalski savez Švedske, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakavši da su "optužbe apsurdne".

U periodu kada je Ibrahimović igrao u Juventusu navodno je postojala "kultura dopinga", odnosno da su se koristile nedozvoljene supstance, zbog čega je tadašnji klupski lekar kažnjen sa 22 meseca suspenzije.

Ibrahimović, sada napadač PSŽ-a, tokom karijere igrao je za Malme, Ajaks, Inter, Barselonu i Milan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović dopingovan u Juventusu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2016

Bivši švedski atletski trener Ulf Karlson optužio je Zlatana Ibrahimovića da se dopingovao u vreme kada je nosio dres Juventusa od 2004. do 2006. godine..."Ibrahimović je za samo šest meseci dobio 10 kilograma, što je nemoguće za to vreme. Uveren sam da je bio dopingovan. I drugi švdedski igrač...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.