Ibrahimović nije mogao da veruje kakav mu je transparent napisao navijač Junajteda: Ostani i možeš da mi je**š ženu! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2017, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović nije mogao da veruje kakav mu je transparent napisao navijač Junajteda: Ostani i možeš da mi je**š ženu! (FOTO) (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović zbog povrede nije bio u mogućnosti da pomogne svojim saigračima iz Mančestera u sopstvenoj zemlji, ali su i bez njega Crveni đavoli uspeli da se domognu jedinog evropskog trofeja koji im je falio u vitrinama nakon pobede od 2:0 protiv Ajaksa.

Nakon poslednjeg sudisjkog zvižduka švedski napadač je bio neizmerno srećan, iako je zbog povrede kolena šepao po terenu. On je zajedno sa ostalim igračima proslavio osvajanje trofeja na pobedničkom postolju, da bi mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nakon toga pažnju privukao jedan transparent na tribinama koji je istakao jedan od navijača Mančester junajteda.

- Zlatane, ostani i možeš da mi j... ženu - pisalo je na transparentu, koji je oduševio Ibru da je došao ispod tribine i pozirao fotoreporteru ispred poruke i navijača Junajteda.

— MANS (@iModric19) 24. мај 2017.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.