Ibrahimović još nije spreman

Izvor: B92, 31.Okt.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović još nije spreman

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da se Zlatan Ibrahimović oporavlja, ali da još uvek nije spreman za povratak na teren.

Ibrahimović je poslednji meč odigrao 12. oktobra za Švedsku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a za PSŽ 21. septembra.

"Ibrahimović je mnogo bolje, ali nedovoljno da bi bio u timu. On želi što pre da se vrati, iako svi povređeni igrači imaju strah pri povratku. On je izostao duže nego što smo očekivali, ali mora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti oprezan iako ima nadprosečne fizičke karakteristike", rekao je Blan.

Pari Sen Žermen u subotu gostuje Lorijenu u 12. kolu Lige 1. Parižani su drugi sa četiri boda manje od Olimpika iz Marseja.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.