Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ ZEMLJE SAMBE: Daglas Kosta ponizio rivala fantastičnim driblingom, Roben ga kritikovao (VIDEO)

Krilni napadač Bajern Minhena, Daglas Kosta, u trijumfu od 3:0 nad Bajer Leverkuzenom, odlučio je da publici pokaže svoje tehničke sposobnosti.

Naime, on je u jednom trenutku primio loptu, a onda je takozvanim “Rainbow flick-om” prebacio protivnika. Zbog svega toga našao se na meti kritika saigrača, Arjena Robena.
- Daglas Kostaje tipični Brazilac, sjajan je tehničar, ali moram da kažem da mora da obratiti pažnju na ono što radi. Trikovi su lepi, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije im meso na terenu nego u cirkusu. Treba protivniku da pokažeš poštovanje – izjavio je Arjen Roben nakon utakmice protiv Bajer Leverkuzena.
Ipak, Kosta je ostao ravnodušan na kritike.
- Previše se o tome priča. Roben mi je dao savet na kojem sam mu zahvalio, ali ako dođe nova takva prilika, opet ću da uradim isto. To je deo igre, deo brazilskog fudbala – rekao je Kosta u kampu reprezentacije uoči utakmice s Kostarikom.

(youtube: Planeta Fútbol)
The post IZ ZEMLJE SAMBE: Daglas Kosta ponizio rivala fantastičnim driblingom, Roben ga kritikovao (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.