IZ VOJVODINE GRME: Snimak je IZREŽIRAO Iliev (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ VOJVODINE GRME: Snimak je IZREŽIRAO Iliev (FOTO)

Nastavlja se prepucavanje na relaciji novosadskog i beogradskog kluba.

Bura posle utakmice Partizana i Vojvodine se ne smiruje. Dan posle meča u kojem su crno-beli slavili, pojavio se snimak u kojem neko iz uprave Lala kaže "Zbog ovog ćemo da pustimo Zvezdu", isprovociran uvredljivim skandiranjem sa tribina. Povodom toga, oglasio se i Dragoslav Vuković, prvi čovek Vojvodine čiji su čelnici i napustili ložu u Humskoj.

- Katastrofa šta smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doživeli i preživeli u Beogradu. Nisam, u prvi mah, mogao da verujem šta je od početka počela da peva grupa tih, ne znam kako da ih nazovem, osoba. Potom je pesmu (pola Mađar, pola ustaša) prihvatio ceo stadion. Tuga, poniženi smo i uvređeni - rekao je za Sportski žurnal Vuković, uz optužbe da je sve naručeno.

- Od čelnika Partizana. Nismo došli iz druge države, već iz Novog Sada, Srpske Atine, grada uvek otvorenog srca. Imam mnogo prijatelja, Mađara i Hrvata, ali da nam u Beogradu pevaju da smo "ustaše" to ne mogu da prihvatim. Zna se ko su ustaše i koliko zla su nam naneli. I sad bi neko da nas, ljude iz Novog Sada, poistoveti sa tim zlikovcima! E, u tome naša uprava i Vojvodina neće da učestvuju. Sve bi opet ponovio, nije nam mesto među tim ljudima. Možda je bilo bolje njima da su se našli među tim zlikovcima i zapevali tu pesmu. Zgrožen sam i razočaran.

Dragoslav Vuković posle meča sa Krupom: Da podignemo saradnju na još viši nivo https://t.co/10RCQ8g21u #FKVojvodina #DragoslavVuković pic.twitter.com/hDRZFcCHlw

— FK VOJVODINA (@FKVojvodina1914) March 25, 2017

A onda se pričalo o pomenutom snimku.

To je čist falsifikat. Prevara nad prevarama. Pustio sam snimak 15 puta i samo sam čuo horsko pevanje sramne pesme "pola Mađar, pola ustaša". Sve mi deluje kao podmetanje i režija njihovog sportskog direktora, ne znam kako se tačno zove.

Iliev? 

Da. Ko zna kad je to snimio, na klipu se niko ne vidi iz uprave Vojvodine. Ljudi gledaju ka terenu, voleo bih da taj Iliev, ako ima hrabrosti, pusti ceo snimak. Shvatam psihologiju mase, svako ima pravo na grešku. Zato me pogodilo i skretanje od suštinskog problema, a to su uvrede na stadionu Partizana. Taj čovek iz Partizana, umesto da se izvini, menja teze i potpiruje vatru.

Na kraju razgovora, pohvalio je i generalnog direktora Miloša Vazuru, jer ih je pozvao posle meča, ali isto tako dodao da od "puštanja Zvezde" nema ništa.

- Neozbiljno je da pričamo na tu temu. Vojvodini, našim fudbalerima i trenerima, nije bitno ko je na suprotnoj strani. Zvezda, Partizan, Radnički, Mladost, Borac... svi su isti, hoćemo da pobedimo! I reći ću vam još nešto - uvek sam, svim srcem, navijao za naše klubove u Evropi - zaključio je Vuković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.