Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ PATIZANA OTVORENO: Evo koji problem ima Sejduba Suma

Crno-beli još uvek čekaju da Gvinejac pokaže ono zbog čega je doveden.

Ovog leta je oboren rekord i posle dugog interesovanja doveden je Sejduba Suma.
Navijači su bili u euforiji, omaleni vezista je stigao u Beograd, specijalno promovisan i još je ostalo samo da zaigra. I to se desilo uskoro, ali euforija među navijačima je polako počela da opada. Suma je stigao nespreman te je na početku dobijao šansu srazmerno sa svojim mogućnostima i kondicijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a tek nakon toga uhvatio ritam.
– Očigledno je da je Suma imao problema sa samopouzdanjem, što je uslovljeno i lošom fizičkom pripremom sa kojom je stigao u Beograd. Svima je jasno da bi morao da preuzme više odgovornosti u organizaciji igre, što po kvalitetima koje poseduje svakako zaslužuje. Verujem da je revanš protiv Videotona idealna prilika da ga vidimo u pravom izdanju, rekao je Milorad Vučelić za “Večernje novosti”.
Partizanu je krucijalno da Sejduba Suma što pre prevaziđe probleme sa kojima se susreo i tako doprinese svom timu, a i opravda 1.650.000 evra plaćenih Slovanu za njega.
The post IZ PATIZANA OTVORENO: Evo koji problem ima Sejduba Suma appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.