Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ MILOŠTE: Mitrović davio i bacio saigrača! (VIDEO)

Ako je suditi po naslovu, Mitrović je opet napravio neku nepodopštinu.

Njukasl je sa 4:3 uspeo da pobedi Norič siti u poslednjim sekundama poslednjeg meča 10. kola čempionšipa i probije se na treću poziciju.
Het trik je postigao Gejl, a poslednji je bio i za pobedu, što je izazvalo neverovatnu radost kod igrača i navijač “svraka”.
SINE, NISI TI KAO TATA: Pogledajte kako se obrukao Zidanov sin (VIDEO)
Posebno radostan bio je naš reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Aleksandar Mitrović, koji je proslavio tako što je uhvatio saigrača za vrat i oborio ga.
“Mitro” je ušao u 71. minutu, a samo dva minuta kasnije je dobio žuti karton.

Yoan Gouffran And Dwight Gayle Score 95th And... by WittyFutty
The post IZ MILOŠTE: Mitrović davio i bacio saigrača! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nežni" Mitrović: Prvo je davio i bacio na zemlju saigrača, a onda je lansirao Beniteza (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2016

Neverovatan meč odigrali su u okviru 10. Kola Čempionšipa bivši članovi Premijer lige Njukasl i Norič u kom je posle zaostatka od dva gola domaćin sa tri vezana pogotka došao do pobede od 4:3...Junak trijumfa “svraka” bio je Gejl koji je postigao tri pogotka od kojih je treć bio duboko u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.