Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISHOD HITNOG ZASEDANJA: Zvezda oterala igrača, ali stiže veliko pojačanje iz Rusije! (VIDEO)

Na stadionu ”Rajko Mitić” izuzetno je burno ovih dana, a nakon današnjeg hitnog zasedanja UO odlučeno je da klub raskine saradnju sa napadačem. 

Kako prenose Novosti, trener Miodrag Grof Božović zatražio je od kluba da raskine ugovor sa Džošuom Parkerom koji ne pruža partije dostojne srpskog kluba. 
Istovremeno, isti izvor navodi da će na Marakanu stići veliko pojačanje iz ruske Mordovije Donald Mičel.
Mičel Donald je prošao čuvenu Ajaksovu školu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a nakon pozajmice u Viljemu II, pojačao je Rodu, gde je od 2011. do 2014. godine odigrao 91 meč i postigao 12 golova. 
On će u ponedeljak sleteti u Beograd na završne pregovore i očekuje se da potpiše ugovor na dve godine. 

Osim Holanđanina, kako se šuška, na Marakanu bi uskoro mogao da stigne i jedan napadač.
The post ISHOD HITNOG ZASEDANJA: Zvezda oterala igrača, ali stiže veliko pojačanje iz Rusije! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.