IPAK NEĆE IGRATI U ŽENEVI: Viktor se povukao sa turnira, a razlog je BOŽANSTVEN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2017, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK NEĆE IGRATI U ŽENEVI: Viktor se povukao sa turnira, a razlog je BOŽANSTVEN (FOTO)

Ništa od srpskog duela.

Na turniru u Ženevi u prvom kolu trebali smo videti srpski duel između Viktora Troickog i Janka Tipsarevića, ali do njega ipak neće doći.

PEKING JE SVETLEO ZBOG NOVAKA: Ovakvu čestitku, Nole SIGURNO nije očekivao! CARSKI! (FOTO)

KVALIFIKACIJE ZA RG SU POČELE: Dva Srbina su izašla na teren, OVO je ishod njihovih mečeva (FOTO)

Naime, kako piše Sportski žurnal, Troicki se povukao sa turnira najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer mu je supruga Aleksandra pred porođajem i želi da bude uz nju. Zameniće ga Amerikanac Harison koji će u prvom kolu igrati protiv Tipsarevića.

Da podsetimo, Viktor se oženio u novembru prošle godine, a njegova supruga je već tada bila u drugom stanju. Bračni par Troicki uskoro će postati roditelji jedne devojčice.

PREOKRET: Đoković i Agasi zajedno samo dve nedelje! Za sada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.