IN MEMORIAM Preminuo mladi ruski sportista Kukarin

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IN MEMORIAM Preminuo mladi ruski sportista Kukarin

Osvajač srebrne medalje na ovogodišnjem Svetskom šampionatu u modernom pentatlonu Rus Aleksandar Kukarin preminuo je od srčanog udara u 22. godini.

Mladi ruski sportista preminuo je tokom boravka u hotelu u Moskvi.

“Nisu pronađeni nikakvi tragovi napada, niti bilo šta sumnjivo. Sportisti su završili sezonu i Kukarin nije trenirao. Prvobitna dijagnoza je srčani udar. Autopsija i rezultati ispitivanja biće objavljeni za dva meseca”, saopšteno je iz ruske Federacije za moderni pentatlon.

Kukarin je bio osvajač i ovogodišnjeg ruskog Kupa a osvojio je i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREMINUO SVETSKI VICEŠAMPION: Ruski sportista umro u 22. godini od srčanog udara

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015, 00:29

Rus Aleksandar Kukarin preminuo je u 22. godini...Kukarin je bio vicešampion sveta u modernom petatlonu...Preminuo je u jednom moskovskom hotelu...Prvi izveštaji navode da je smrt nastupila usled srčanog udara..."Nisu pronađeni tragovi napada, niti bilo šta sumnjivo. Sportisti su završili sezonu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.