IMA JEDNUI ŽELJU: Evo sa kim bi Ronaldo voleo da je na terenu

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA JEDNUI ŽELJU: Evo sa kim bi Ronaldo voleo da je na terenu

Često se polemiše o tome ko je bolji igrač Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi, a Brazilac nije izdvojio nijednog

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo, rekao je, da kada bi se vratio fudbalu, voleo bi da igra zajedno sa Kristijanom Ronaldom.

Brazilac je vlasnik jednog dela akcja američkog kluba Fort Lauderdejla, a krajem godine mediji su pisali o tome da bi on mogao da se vrati fudbalu kako bi promovisao taj klub.

"Kada bi Fort Lauderdejl >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izborio plej of, mogao bih ponovo da zaigram, ali bih morao naporno da treniram. Moje vreme je prošlo."

"Kada bih mogao da igram negde danas, voleo bih da igram zajedno sa Kristijanom Ronaldom. To nije moguće, ali bi bilo spektakularno."

Često se polemiše o tome ko je bolji igrač Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi, a Brazilac nije izdvojio nijednog, već je rekao da uživa dok gleda njihove partije.

"Lepo je videti ih kako igraju i postižu golove, volim obojicu da gledam", rekao je Ronaldo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PRAVI RONALDO: Voleo bih da igram sa CR7

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015

Legenda Brazila i svetskog fudbala, Ronaldo Luis Nazario de Lima – ili jednostavnije – “Pravi Ronaldo” izjavio je da bi ukoliko bi mogao da bira, voleo da igra sa Kristijanom Ronaldom.. “Pravi Ronaldo” je istakao da bi zajedno s njim prikazao “spektakularnu” saradnju.. Iako je 38-godišnji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.