Gužve na graničnim prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2016, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na graničnim prelazima

Putnička vozila na graničnom prelazu Batrovci večeras na ulazu u zemlju čekaju do 4 sata, sa tendencijom smanjenja čekanja, dok su zadržavanja na izlazu od 30 do 40 minuta.

Teretna vozila na izlazu iz Srbije čekaju do sat vremena, a na ulazu u zemlju za kamione nema zadržavanja.

Najduže se čeka na Batrovcima, na ulasku u Srbiju, dok su najmanja zadržavanja na graničnom prelazu Gradina i Preševo.

Na Kelebiji se čeka oko sat vremena, a na prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gostun na ulasku u zemlju pola sata.

Slično je i kod Šida gde se na ulazu u Srbiju čeka 60 minuta.

Na prelazu Gradina na izlaz iz zemlje čeka se oko 80 minuta, a znatno manje u suprotnom pravcu- 40 minuta.

Na prelazu Preševo nema zadržavanja, navode u Upravi granične policije MUP-a Srbije.

Auto-moto savez Srbije saopštio je da je saobraćaj na glavnim putevima pojačan i da još uvek ima višesatnog čekanja na graničnim prelazima.

Vozila se na granici sa Crnom Gorom, na graničnom prelazu Gostun, zadržavaju oko 45 minuta, dok je na graničnom prelazu Jabuka zadržavanje oko 70 minuta.

Vozila na naplatnim stanicama Bubanj Potok i Šimanovci zadržavaju se oko 15 minuta.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da trenutno nema zadržavanja na naplatnoj stanici Stara Pazova, koje je tokom popodneva bilo oko 30 minuta, i da je saobraćaj normalizovan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.