I Kralj Aragorn uz San Lorenco protiv Reala

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Kralj Aragorn uz San Lorenco protiv Reala

Fudbaleri argentinskog San Lorenca i Reala u subotu od 20:30 sati igraju meč za titulu klupskog prvaka sveta u Marakešu. Među brojnim navijačima ekipe iz predrađa Buenos Ajresa biće i jedno svetski poznato ime - holivudska zvezda Vigo Mortensen!

"Kralj Aragorn, sin Aratornov", iz megapopularne trilogije "Gospodar prstenova", od malena je veliki fan argentinskog kluba i naravno da nije propustio priliku da uživo bodri voljeni klub na putu do najvećeg uspeha u istoriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<
- Ovo je istorijska utakmica za San Lorenco. Biću iskren, ne mogu dati diplomatski odgovor: Fan sam Reala, ali ću svim srcem bodriti San Lorenco jer je to tim za koji navijam od detinjstva. Ako Real pobedi neće mi biti mnogo biti žao, ali biću presrećan ako San Lorenco osvoji titulu... - kaže Mortensen za španske medije.

Američki glumac je pokazao zavidno poznavanje fudbalske materije.

- Deluje da će Real lako da dobije utakmicu, ali San Lorenco se nikada ne predaje i svima može da se suprotstavi. Mi smo ostali bez nekih važnih igrača, poput Piatija i Romanjolija, što je veliki hendikep za San Lorenco, a kada Realu nedostaju dva,tri igrača, to se uopšte ne oseti u njihovoj igri.

(Foto: Beta/AP/Magnolia Pictures)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.