Humanitarni turnir u basketu u Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni turnir u basketu u Bečeju

Ovog vikenda Kancelarija za mlade opštine Bečej u saradnji sa Košarkaškim klubom Bečej četvrtu godinu uzastopno organizuje humanitarni turnir u uličnom basketu. Cilj je da mladi imaju mogućnost da pored sportskog duha iskažu i svoju humanu stranu.

U okviru humanitarnog turnira se prikuplja novac za mladog sugrađanina Ivana Filipčeva, koji boluje od cerebralne paralize. Turnir počinje 30. juna i traje do 2. jula. Utakmice će biti igrane u večernjim terminima na platou >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispred gradske kuće u centru Bečeja.

Za prva tri mesta obezbeđene su vredne robne nagrade, pehari i diplome, a isto važi i za pobednike u šutiranju trojki i u zakucavanju. Tokom turnira će se prodavati i majice sa aplikacijama kancelarije za mlade, a sav prihod će dodatno biti usmeren za Ivanovo lečenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.