Humanitarni tiket u podne: Tamara Radočaj i iks-oks

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Tamara Radočaj i iks-oks

Srpska reprezentativka eventualni dobitak namenila je Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj!

Post traje već osam dana. Toliko je prošlo otkako je Stefan Birčević zaokružio humanitarni tiket u MOZZARTOVOJ dobrotvornoj akciji. Kako je košarkaš tada bio srećne ruke, da probamo opet. Samo sada košarkašica. Tamara Radočaj uz malu pomoć prijatelja sačinila je tiket čiji je eventualni dobitak usmerila ka Centru za zaštitu odojčadi, dece >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i omladine u Zvečanskoj!

Krenimo redom od duela Aberdina i Maribora. Malo smo pogledali statistiku i videli da slovenački predstavnik ima dve pobede u nacionalnom šampionatu, protiv Kopra (1:0) i Rudara Velenje (2:0). Poslednju utakmicu u Evropi Maribor je remizirao (1:1) sa Levskim, što je bilo dovoljno za prolaz. jer je kao domaćin odigrao bez golova. Aberdin, u poslednjih pet utakmica ima četiri trijumfa i jedan poraz.

"Dakle, ta utakmica me vuče na iks. Škoti tek kreću sa nacionalnim prvenstvom. Remi je najrealniji, tipujem iks", kaže za MOZZART Sport Tamara Radočaj.

Na humanitarnom tiketu bivše igračice Partizana našao se još jedan iks: Lucern i Sasuolo. Švajcarci su u domaćem prvenstvu startovali trijumfom nad Luganom (1:2). Pre toga imali su poraz i dve pobede u prijateljskim susretima.

"Serija A još nije krenula, ne znam baš da li su dostigli punu formu. Verujem da je najbliži remi. Još jedan iks".

Nekadašnja košarkašica Hemofarma napravila je zaokret u igri i odigrala jedan prelaz.

"Nadam se da će iskoristiti prednost domaćeg terena i sigurnom igrom dobiti meč. Iz keca, u kec".

I za kraj Tamara je odigrala jednu čistu jedinicu.

"Igrala sam na Zaglebje", zaključila je Tamara Radočaj koja je potencijalni dobitak namenila najmlađima.

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.