Hrvatski ministar zamerio HNS-u zbog Mamića

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski ministar zamerio HNS-u zbog Mamića

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske u ostavci Vlaho Orepić rekao je da mu je nejasno zašto Zdravko Mamić sedi u svečanoj loži na utakmicama fudbalske reprezentacije te zemlje na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Govoreći o neredima hrvatskih navijača na tribinama tokom utakmice protiv Češke, Orepić je kazao da mu je neugodno zbog toga, koliko i zbog svečane lože.

"U našoj svečanoj loži sedi čovek koji ne poštuje hrvatske zakone i protiv kog se vode >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dve istrage, ima dve aktuelne optužnice. Jedna je za štetu od 100 miliona kuna i u kojoj se radi o igraču koji igra za reprezentaciju, a druga je optužnica za pretnje", izjavio je Orepić za Radio Dalmaciju, a prenosi Hina.

Orepić je dodao da je u Puli i Splitu počelo procesuiranje 18 od 32 osobe, identifikovanih izgrednika koji su se vratili iz Francuske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.