Hrvatska - Rijeka primila pet komada, pa proslavila titulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska - Rijeka primila pet ''komada'', pa proslavila titulu! (video)

Kraj sezone u Hrvatskoj obeležio je derbi 36. kola, duel dve prvoplasirane ekipe.

Još pre ovog kola, ekipa Rijeke osigurala je osvajanje šampionske titule kojom je prekinula 11-godišnju dominaciju Dinama u Hrvatskoj, pa večerašnji poraz od čak 5:2 na Maksimiru protiv najvećeg rivala nije pokvario raspoloženje novim šampionima.

Glavnu ulogu u večerašnjoj utakmici imao je El Sudani, koji je u prvom poluvremenu postigao het-trik, da bi u poslednjim trenucima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog dela igre Marko Vešović smanjio vođstvo Dinama na 3:1.

U prvih sedam minuta meča, mrežu Riječana zatresli su i Olmo i Hodžić za ubedljivih 5:1, a poraz novog šampiona ublažio je Andrijašević u 83. minutu.

Na kraju, Rijeka je prva sa 88 bodova, Dinamo je drugi sa 86, treći je Hajduk sa 69, a četvrti Osijek sa 66 bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vešović titulu proslavio uz gol na Maksimiru! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2017, 00:04

Fudbaleri Rijeke proslavili su titulu prvaka Hrvatske na Maksimiru, gde su poraženi od Dinama sa 5:2...Nisu previše marili za petardu Zagrepčana, Riječani su igrali kao da su i dalje opijeni šampionskim slavljem, samo su pružili Dinamu malu utehu goleadom...To je malo pokvario i bivši igrač Crvene...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.