Hrvati oteli Bosancima jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati oteli Bosancima jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope! (VIDEO)

Hrvatska je odnela pobedu nad Bosnom kada u pitanju borba za Marka Martinovića, jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope u svom uzrastu. Martinović je fudbaler Benfike i nastupa za mlađe kategorije slavnog lisabonskog kluba, gde je došao iz Hajduka iz Splita.

On je nosio dres Bosne i Hercegovine u kadetima, ali je sada odlučio da promeni nacionalni tim i umesto za ''Zmajeve'' igraće za Hrvatsku. Upravo su Hrvati sa Bosancima igrali meč u utorak, a Martinović je bio u zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << protokolu u konkurenciji za tim Kockastih.

Mnogi su se pitali da li je u pitanju greška, ali je sve sumnje i nedoumice otklonio Sakib Malkočević, trener BiH.

- Nije bila nikakva greška u zapisniku, Marko Martinović odlučio se u budućnosti da nastupa za Hrvatsku. Mi tu ništa ne možemo, to je njegova odluka, a i naša sudbina nažalost - rekao je Malkočević za SportSport.ba.

Martinović je rođen 2000. godine i igra na poziciji centralnog veziste. Pogledajte i neke od njegovih poteza koji se mogu videti na Jutjubu:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.