Holden: Svi skauti znaju za Gudurića

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holden: Svi skauti znaju za Gudurića

Bio je jedan od najboljih američkih igrača u Evropi, a sa CSKA je osvojio dva evroligaška trofeja i Rusiji je doneo zlatnu medalju na Evrobasketu 2007.

Sada je skaut za Detroit Pistonse i u tom svojstvu Džon Robert Holden došao je u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Cedevita, što je bila prilika za novinare da porazgovaraju sa uvek pristupačnim Amerikancem.

- Došao sam da posmatram mlade igrače - mnogo je dobrih mladih igrača u obe ekipe, želim sve da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vidim, ali nisam ovde ni zbog koga posebno - počeo je Holden, a na molbu da prokomentariše Marka Gudurića, rekao je:

- Naravno, svi u SAD znaju ko je on. Možete da pitate bilo kojeg skauta ovde i svi znaju ko je Gudurić, ali mislim da ima još dobrih igrača - poručio je Holden, koji je svojevremeno bio blizu potpisivanja ugovora sa Partizanom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.