Holandija: Gudelj promašio penal, pa se iskupio golčinom iz slobodnjaka!

Izvor: Sportal.rs, 26.Okt.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija: Gudelj promašio penal, pa se iskupio "golčinom" iz slobodnjaka!

Nemanja Gudelj se iskupio za promašeni penal. Reprezentativac Srbije bio je učesnik u remiju njegovog AZ Alkmara i Groningena, od 2:2 i mogao da bude tragičar. U utakmici 10. kola holandske Eredivizije poveo je Groningen sa 1:0, a zatim i sa 2:0, u 59. minutu Gudelj je dobio priliku da izvede penal. Nije realizovao nasjtrožu kaznu, ali je na sreću njegovog tima Mihael Rošvel bio na pravom mestu. Loptu je posle odbitka ubacio u mrežu.

I onda, u 83. minutu, Gudelj je odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << izveo slobodan udarac i svojoj ekipi doneo bod. Pogodak možete da pogledate OVDE. Srpskom igraču ovo je drugi gol u sezoni. Posle ovog meča AZ i Groningen su izjednačeni po broju bodova. Imaju po 14, s tim da je AZ deseti, a Groningen 11. Na tabeli vodi PSV sa 21 poenom.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Golčina Gudelja i promašen penal

Izvor: B92, 26.Okt.2014

AZ Alkmar odigrao je nerešeno 2:2 sa Groningenom u 10. kolu holandskog prvenstva, srpski fudbaler Nemanja Gudelj postigao je pogodak i promašio penal...Groningen je poveo sa 2:0, a srpski fudbaler promašio je jedanaesterac u 59. minutu...Na 2:1 AZ je smanjio golom Rosevela, a bod svojoj ekipi doneo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.