Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li reagovati WADA? Rus iskoristio sudar Finca i Norvežanina (VIDEO)

Zanimljiva situacija viđena je u današnjoj trci štafete u kros kantriju koja je na kraju pripala ruskim takmičarima Nikiti Krijukovu i Sergeju Ustjugovu.

Međutim, do poslednjih stotinjak metara “baćuške” su bile tek na četvrtoj poziciji, ali se onda desilo nešto nesvakidašnje. Finac Niskanen i Norvežanin Iversen su se sudarili pa su ih pretekli Ustjugov i Italijan Pelegrino, da bi u sprintu bolji bio ruski takmičar.

Ne bi nas iznenadilo da posle svega Međunarodna doping agencija ili neko drugo telo pronađe "dokaze" da su Rusi koristili na primer "Harp" kako bi došlo do incidenta i tako omogućili svom takmičaru trijumf.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.