Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2017, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Ovaj Ronaldo kao da ga je radio neko iz Palminog muzeja

Aerodrom na portugalskom ostrvu Madeira, rodnom mestu portugalskog asa Kristijana Ronalda, od srede nosi njegovo ime.

As Reala prisustvovao je ceremoniji u njegovog rodnog grada Funčala, gde je odigran prijateljski meč Portugala i Švedske, na kome je Ronaldo postigao pogodak.

- Ova utakmica će biti veliko priznanje ljudima s Madeire", rekao je Ronaldo za sajt Fudbalskog saveza Portugalije.

Međutim, posle otkrivanja statue, društvene mreže su ekslodirale >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i svi se smeju bronzanom Ronaldu. Vajar se nije baš prolavio, kao da je radio u Muzeju voštanoh figura u Jagodini.

Ronaldo je dobio svoj aerodrom u rodnoj Madeiri a uz njega i najgoru bistu ikada. pic.twitter.com/ZmoCYfWR9y— Aca Informacija (@acainformacija) 29. март 2017.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hit: Ovaj bronzani Ronaldo kao da ga je pravio neko iz Palminog muzeja

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2017

Aerodrom na portugalskom ostrvu Madeira, rodnom mestu portugalskog asa Kristijana Ronalda, od srede nosi njegovo ime...As Reala prisustvovao je ceremoniji u njegovom rodnom grada Funčal, gde je u utorak odigran prijateljski meč Portugala i Švedske, na kome je Ronaldo postigao pogodak...- Ova utakmica...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.