Het-trik Mrdakovića u Liga kupu

Izvor: B92, 22.Jul.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Het-trik Mrdakovića u Liga kupu

Fudbaleri Tampines Roversa ostvarili su ubedljivu pobedu u meču singapurskog Liga kupa protiv Polisa, a Miljan Mrdaković je bio junak trijumfa.

Za trijumf od 9:0 najzaslužniji je bio srpski fudbaler, koji je na terenu proveo drugih 45 minuta.

Skor na poluvremenu je bio 2:0 za Tampines, a ulaskom Mrdakovića ekipa je došla do sedam novih pogodaka, od kojih je tri postigao upravo srpski centarfor.

On je bio strelac u 49, 70. i 74. minutu, a golove za Tampines postigli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su još i Alam Šah, koji je upisao dva gola, Kaplan, Živei, Van Huizen i Batler.

Mrdakoviću je sa tri pogotka protiv Polisa stigao do impresivne brojke od 18 golova od februara ove godine, kada je počela sezona u Singapuru. On je postigao devet golova u nacionalnom šampionatu, pet u singapurskom kupu i četiri u azijskom kupu.

Naredni meč Mrdakovića i njegove saigrače očekuje sledećeg četvrtka, kada će im rival u šampionatu Singapura biti Vudlends.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.