Hesus Navas bira - povratak kući ili Italija?

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hesus Navas bira - povratak kući ili Italija?

Pošto sigurno napušta Mančester Siti

Očekuje se velika rekonstrukcija Mančester Sitijevog tima narednog leta, a mnogi iz aktuelnog tima će biti precrtani. Najavljuju se odlasci Zabalete, Kompanija, Kolarova, Jaja Turea, Sanje, Brava, Kabaljera... Ali igrač koji sigurno napušta tabor Građana je Hesus Navas.

Španskom ofanzivcu na kraju sezone ističe ugovor i izvesno je da neće biti produžen. Navas je kod Gvardiole potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pao u drugi plan, a stigle su ga i godine. Prednost imaju mlađi i kvalitetniji David Silva, Rahim Sterling, Kevin de Brujne, Leroj Sane... A očekuje se dolazak još nekih igrača na te pozicije. Gvardiola je zainteresovan za Kingslija Komana između ostalih.

Navas je napunio 31 godinu i polako ulazi u silaznu putanju karijere. Međutim, moći će da bira na kraju sezone između nekoliko opcija. Prva se javila Sevilja s namerom da ga vrati. Navas je ponikao u španskom klubu i stekao fudbalsko ime pre nego što je u transferu teškom 20.000.000 evra pojačao Siti pre skoro četiri godine.

Sevilja mu nudi da završi karijeru tamo gde ju je i poečo, ali nije jedini zainteresovani klub. Za Navasa se raspituje i Roma koja želi kvalitetno pojačanje bez plaćanja obeštećenja. Kontakti su već uspostavljeni i Vučica je dostavila Navasu bogatu ponudu. Više od onoga što mu nudi Sevilja... Ali povratak kući ima svoje prednosti koje ne mogu da se plate novcem.

(FOOT: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sevilja i Roma u klinču oko potpisa fudbalera "Građana"!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2017

Kako prenosi "Skaj Sports" vodiće se velika borba između Andalužana i Rimljana oko usluga brzonogo fudbalera Mančester sitija...Na "Etihadu" se sprema rekonstrukcija, verovatno će svaki igrač u tridesetima naputiti ekipu, a među njima je i španski internacionalac Hesus Navas...Krilni fudbaler...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.