Hart stiže kod Mihe?

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hart stiže kod Mihe?

Ostrvski mediji pišu da bi reprezentativni golman Engleske mogao da nastavi karijeru u Italiji.

Džo Hart je u nemilosti Pepa Gvardiole, Katalonac mu je poručio da sigurno neće braniti za Siti dok je on za kormilom, razlog je to što veoma loše igra nogama.

Kako je Hart jedan od najplaćenijih fudbalera na ostrvu i iz razloga što nijedan tim ne može da mu ponudi ni približno jaku platu kao 'Građani', uprava mančesterskog kluba je odlučila da ga prosledi negde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na pozajmicu, a da veći deo njegovih primanja preuzme na sebe.

Ta ideja se posebno svidela menadžeru Sanderlenda Dejvidu Mojesu koji bi ga rado video u svom timu pošto je ostao bez Vita Manonea do daljnjeg zbog povrede, ali se sada u trku navodno umešao i Torino.

Ovu informaciju su u etar izbacili engleski listovi 'Times' i 'Express'.

Koliko je realno da Hart završi u ekipi Siniše Mihajlovića videćemo do kraja prelaznog roka.

Inače, za Harta stižu loše vesti i iz reprezentacije, novi selektor 'Gordog Albiona' Sem Olerdajs je izjavio da on sigurno neće biti njegov prvi izbor na kvalifikacionoj utakmici za Mondijal u Rusiji protiv Slovačke u Bratislavi. Frejzer Forster će dobiti predost jer je standardan u Sautemptonu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.