Hart blizu prelaska u Torino

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hart blizu prelaska u Torino

Golman Mančester Sitija Džo Hart blizu je prelaska u Torino na jednogodišnju pozajmicu, prenose engleski mediji, među kojima je i BBC.

29-godišnji Hart nije u planovima novog menadžera Građana Pepa Gvardiole, koji mu je rekao da može da promeni sredinu.

Poslednjih dana su se Everton i Sanderlend pominjali kao najozbiljniji kandidati za Harta. Međutim, menadžer Evertona Ronald Kuman je rekao da iskusni golman sigurno neće preći na „Gudison“, a takođe je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i potencijalna pozajmica među Svece propala.

Pregovori između Sitija i Torina su u toku i trebalo bi da budu okončani pre završetka letnjeg prelaznog roka u sredu.

Hart još nije odigrao nijednu utakmicu u Premijer ligi od dolaska Gvardiole, koji je prednost dao Klaudiju Bravu, koji je stigao iz Barselone.

Čelnici Sitija su najavili da će naći najbolje rešenje za Harta da bi on mogao da zadrži svoje mesto u reprezentaciji. To ujedno znači da su Građani voljni da plate Hartu deo plate da bi se on preselio u Torino.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.