Haos u Bugarskoj: Navijači CSKA pokušali nasilno da skinu dresove igračima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Bugarskoj: Navijači CSKA pokušali nasilno da skinu dresove igračima (VIDEO)

Burna noć u Sofiji

Šta se dešava sa CSKA? Sofijski klub ne zna za pobedu na poslednjih sedam mečeva, a minimalan poraz od gradskog rivala Lokomotive prelio je čašu žuči kod navijača. Najljuće pristalice CSKA sišle su na atletsku stazu i pojedinim igračima pokušale nasilno da skinu dresove.

Na meti se najviše našao kapiten Aleksandar Tunčev.

„Postoji opravdan strah zbog svega. Mrzim što posle svakog meča tražim neke izgovore. Tenzija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je podignuta na najviši nivo i nije ni čudo što je svaki drugi pas bio pogrešan“, rekao je Tunčev.

Navijači CSKA su tamnoputog Tonija Silvu vređali na rasnoj osnovi, koji im je uzvratio srednjim prstom.

„Zovu me majmunom. Zašto? Ne dozvoljavam da mi se tako obraćaju“, ljutito je odbrusio Silva.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) IZDALO IH STRPLJENJE: Navijači CSKA pokušali nasilno da skinu dresove igračima

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015

Na meti se najviše našao kapiten Aleksandar Tunčev..Fudbaleri sofijskog CSKA, našli su se na meti navijača, pošto ovaj bugarski klub ne zna za pobedu već sedam mečeva...Pristalice CSKA sišle su na atletsku stazu i pojedinim igračima pokušale nasilno da skinu dresove. Na meti se najviše našao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.