Hamilton na pol poziciji

Izvor: Akter, 28.Mar.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton na pol poziciji

Vožač Meklarena Britanac Luis Hamilton zauzeo je početnu, pol poziciju na današnjim kvalfikacijama za trku Formule jedan za Veliku nagradu Malezije

Hamilton će i na drugoj trci sezone startovati sa početne pozicije, pošto je danas u trećem krugu kvalfikacija krug odvezao za minut, 49 sekundi i 834 stotinke, te je tako postavio najbolje vreme.

Sa drugog mesta startovaće vozač Ferarija Sebastijan Fetel, koji je na danšnjim kvalifikacijama zaostajao 74 hiljaditinke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << dok je treće mesto u kvalfikacijama zauzeo Niko Rozberg iz Mercedesa.

Četvrto mesto zauzeo je Australijanac Danijel Rikardo iz Red Bula, dok je njegov klupski kolega Rus Danil Kvajt peti.

Kvalifikacije za Veliku nagradu Malezije su trajale pola sata duže nego što je planirano zbog jakog pljuska na stazi Sepang.

Jaka kiša je počela da pada tokom drugog dela kvalfikacija, pa su timovi odlučili da puste da vreme istekne. Kiša je potom prestala da pada, ali je početak odlučujućeg dela kvalifiakcija kasnio, jer su se na stazi napravile bare.

Trka za Veliku nagradu Malezije voziće se od 9.00 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.