Hamilton: Početak trke je sve rešio

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton: "Početak trke je sve rešio"

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da je trka za Veliku nagradu Madjarske odlučena već na samom njenom početku.

"Početak trke je sve rešio. Dobro sam krenuo, imao sam jedan bolid Red Bula sa unutrašnje strane, tako da je bilo dosta pristiska u prvom redu... Kakav dan! Drago mi je zbog tima, uradili su neverovatan posao", rekao je Hamilton posle trke.

Hamilton je pobedio danas u trci za Veliku nagradu Madjarske.

Današnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trka rešena je praktično na samom početku, kada je Hamilton u prvom krugu pretekao Rozberga, koji je bio na "polu", i tako preuzeo kontrolu na stazi koja je poznata po tome da se teško pretiče na njoj.

Hamilton je ovom pobedom u generalnom plasmanu pretekao klupskog kolegu Nika Rozbegra, koji je zauzeo drugo mesto na stazi Hungaroring.

"Ne brojim bodove, fokusiran sam na svaku trku, pokušaću da pobedim u narednoj", rekao je Rozberg.

Na podijumu se danas našao i vozač Red Bula Danijel Rikardo.

"Drago mi je što sam ponovo na podijumu. Moj osmeh se vratio", rekao je Rikardo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.