Hajdukov odgovor Mamiću: Mi dovodimo Mesija

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdukov odgovor Mamiću: "Mi dovodimo Mesija"

Splićani reagovali na tekstove o ponudi Dinama za dvojicu svojih igrača.

Foto: Getty Images/EuroFootball

Informacija da bi Dinamo Zagreb mogao da plati čak 10 miliona evra za dvojicu fudbalera Hajduka (Lovra Kalinića i Nikolu Vlašića) izazvala je veliku pažnju, ali i brzu reakciju Splićana.

Reagujući na tu informaciju, predsednik Upravnog odbora Hajduka Ivan Kos odgovorio je:

"Puno se stvari priča i pričalo se, a ovo je izašlo kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nekakva bomba koja je odjeknula. Kada bi se na sve priče referisali, onda bismo se samo bavili pričama. Nismo dobili zvaničnu ponudu, niko nas nije kontaktirao. Za nas je to nepoznanica. Tako neko može da napisati da Mesi dolazi Hajduk", rekao je on.

Na pitanje kakav bi bio odgovor kluba kada bi takva ponuda zaista stigla, Kos je dodao:

"Vlašić i Kalinić su već pričali sa novinarima i sve su sami rekli, dali su odgovor. Oni nisu zainteresovani. Mi kao Hajduk radimo u interesu kluba, a ne možemo postići interes Hajduka ako pričamo u tom smeru".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.