HRVATI OSULI PALJBU PO MILIČIĆU: Nekada drugi pik na draftu, a danas šešeljevac i loš bokser

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI OSULI PALJBU PO MILIČIĆU: Nekada drugi pik na draftu, a danas šešeljevac i loš bokser

Oprobao se Darko Miličić u četvrtak uveče u novoj profesiji - kik boksu. Izašao je na megdan Radovanu Radojčinu, ali je meč završen već u drugoj rundi zbog povrede cevanice. Za prvi put nije bilo loše, a posle meča u "Spensu" su mediji u Hrvatskoj "opleli" po Miličiću.
Najviše se "istakao" poznati "Jutarnji list" koji je dao naslov "Kada karijera krene nizbrdo - Nekada drugi pik na draftu, a danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << šešeljevac i loš bokser".



- Darko je bio predoređen za veliku karijeru, za superstara. Na, po mnogima, najvećem draftu u istoriji 2003. godine je ispred njega bio samo Lebron Džejms. Očekivalo se da će u najmanju ruku da bude naslednik Vlade Divca. Da mu je neko te godine rekao da će 11 godina kasnije da bude u ringu sa anonimcima verovatno bi rekao da je potpuni ludak - navode u tekstu.

Zatim su nastavili o borbi, ali više o politici.
- Po završetku karijere je odlučio da se bavi politikom i kik-boksom. Međutim, kao i u košarkaškoj karijeri i na tim područjima je zakazao. Postao je "vrhunski advokat" ratnog huškaša i haškog optuženika Vojislava Šešelja, a svoje "političke boje" je dokazao i zanimljivim tetovažama. Telo mu krase istaknuti članovi ravnogorskog pokreta Nikola Kalabić i Momčilo Đujić. Da se u međuvremenu ništa nije promenilo, dokazao je i na meču protiv Radojčina kada je ušao u ring sa majicom "Četnici Srbija". Posle poraza je rekao "Ne može mi niko ništa", a slično je pričao i pre 11 godina - navode u "Jutarnjem listu".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.