Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Mladu Boleslav i ‘dvojka’ na PAOK

Nastavljaju se kvalifikacuje za Ligu Evrope, a favoriti su na ispitu u prvim utakmicama i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘MaxBet’.

M. BOLESLAV – SKENDERBG 1 (1.45)
Česi su u dva prethodna kola uhvatili dobar zalet, a na redu je novi zadatak i očekuje se da dođu do određene zalihe pred revanš uz podrsku navijača na svom terenu.
OLIMPIK D. – PAOK 2 (1.65)
Ukrajinci su u takmičarskom ritmu, pošto su odradili dva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kola šampionata, ali ekipa iz Soluna je dobro skockana i kroz pripremni period su došli do dobre forme.
AEK LARNAKA – DINAMO (M) 1 (1.65)
Na Kipru je poznato da domaćin nije baš gostoljubiv i juriće novu pobedu za prolaz u plej – of Lige Evrope, a gosti nisu kompletni zbog nekoliko povreda igrača.
KRASNODAR – LINGBI 1 (1.35)
Rusi su moćna ekipa, ali svakako da treba da budu oprezni sa Dancima, koji se svakako neće lako predati, mada biće im potrebna dobra partija da pomrse račune domaćinu.
Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 5.32.
The post HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Mladu Boleslav i ‘dvojka’ na PAOK appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.