Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT TIKET DANA: Tri keca k’o vrata i golovi u Norveškoj

Malo šampionata se igra tokom leta, ali se polako kreće sa prijatejlskim utakmicama. I za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.
PEKING – ĐANGSU 1 (2.00)
U prestonici Kine se očekuje zanimljiva predstava dva kluba, koja imaju slične kvalitete, mada je blaga prednost na strani domaćina.
SJK – PS KEMI 1 (1.60)
Krenuli su loše u novu sezonu sa serijom poraza, ali domaćin je popravio formu i bodovni saldo, tako da danas >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pred svojim navijačima imaju „zicer“.
STROMGODSET – MOLDE GG (1.60)
Nema dileme da obe ekipe igraju napadački bez obzira na snagu rivala, tako da može da se očekuje pored velike borbe bar po pogodak na obe strane.
LOKOMOTIVA (M) – ANKARAN 1 (1.30)
Tradicionalno u Sloveniji ekipa iz Moskve se sprema za novu sezonu, i bez obzira koji sastav izvede iskusni trener Sjomin, svakako da se očekuje pun pogodak.
Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 6.65.
The post HOTSPORT TIKET DANA: Tri keca k’o vrata i golovi u Norveškoj appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HOTSPORT TIKET DANA: Španci ‘tuku’ Italijane, Nemci i Englezi sa malo golova

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2017, 10:43

Sledi zavrsnica Evropskog prvenstva u Poljskoj i pojedine utakmice šampionata, pa smo se za danas odlučili za miks i mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet‘.. . ŠPANIJA U21 – ITALIJA U21 1 (1.70). ‘Crvena furija’ je najviše pokazala u prvoj rundi i lako je upisali tri pobede, danas su svakako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.