Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Portugalce i ‘kince’ Italijane

Reprezentacije su i dalje u fokusu i poslastica na Kupu konfederacija, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘MaxBet’.

RUSIJA – PORTUGAL 2 (1.95)
Šampionu Evrope je na startu izmakla pobeda u poslednjem minutu, pa Ronaldo sa kolegama želi da pobedom protiv domaćina se približi završnici.
NEMAČKA 21 – DANSKA 21 1 (1.45)
Uloga favorita treba da se opravda i svakako da će Nemci ući u meč punim gasom da upišu još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trijumf, a zatim se polako spremaju za odlučujući meč sa „azurima“.
ČEŠKA 21 – ITALIJA 21 2 (1.55)
Jasno je da Češka može da bude nezgodan rival, ali Italijani su poznati kao dobri taktičari i ekipa sastavljena od kvalitetnih pojedinaca, koji donose prevagu.
DINAMO (B) – NEMEN 1 (1.85)
Šampionat Belorusije je blizu završetka prvog dela, tako da se polako kristališu ambicije klubova i domaćin danas juri pobedu za mirne snove.
Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 8.10.
The post HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Portugalce i ‘kince’ Italijane appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi na derbiju Kupa konfederacija, ‘kec’ na Korintijans

Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 10:26

Na reprezentativnom polju se ređaju iznenađenja, pa smo se odlučili za golove i danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘MaxBet’.. . KAMERUN – AUSTRALIJA 0- 2 (1.85). Dva tima koja su poražena na startu Kupa Konfederacija u Rusiji, danas neće svakako reskirati i očekuje se tvrd...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.