HAČER IZAŠAO IZ BOLNICE: Emotivnom PORUKOM oduševio sve GROBARE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAČER IZAŠAO IZ BOLNICE: Emotivnom PORUKOM oduševio sve GROBARE! (FOTO)

Amerikanac prošao kroz najteži period u životu.

Vili Hačer je napusto bolnicu i oporavak će nastaviti u svom domu. Amerikanc se oseća bolje, ali je veliko pitanje kad će početi da trenira i kad će moći da se stavi na raspolaganje treneru Aleksandru Džikiću koji je takođe na bolovanju.

OVO SE NIKAD NIJE DESILO: Srbija POSLEDNJA u Evropi dobija šampiona (FOTO)

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Grba ŽESTOKO opleo po DŽIKIĆU, a EVO i zašto (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
This past week has been one of the toughest weeks of my life....Enduring a serious illness, having to watch my team struggle without me. Yet and still my God is good, and I'm on the road to recovery. Can't wait to get back out there.

A post shared by William Hatcher (@william_hatcher25) on Feb 24, 2017 at 2:02am PST

- Prethodna sedmica je bila jedna od najtežih u mom životu. Boreći se sa ozbiljnom bolešću, morao sam da gledam i moj tim kako se muči bez mene. Ali, moj Bog je dobar i na putu sam da se oporavim. Ne mogu da dočekam da se vratim na teren - napisao je Hečer na svom Instagram profilu.

Za razliku od njega, Kenan Karahodžić je i dalje u bolnici, na terapijama zbog jakog udarca u oko, koji je doživeo još 8. februara, na utakmici protiv PAOK-a, u Solunu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.