Gvardiola razmišlja samo o Bajernu!

Izvor: UživoFudbal.com, 04.Mar.2015, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola razmišlja samo o Bajernu!

Španski trener na klupi Bajern Minhena, demantovao je glasine da  pojedini klubovi iz Premijer lige, među kojima je i Mančester Siti, pokušavaju da ga dovedu u svoje redove.

Pepe Gvardiola trenutno uživa u svojoj drugoj sezoni u najtrofejnijem klubu u Nemačkoj. On ima još više od godinu dana da odsluži postojeći ugovor sa Bavarcima.

„Još uvek imam važeći ugovor, na leto ćemo sesti i razgovarati o svemu. Ovo je fantastičan klub i svakako da želim da odradim >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << ugovor do kraja. Za sada me niko nije kontaktirao u vezi eventualnog angažovanja a svakako da nije bilo kontakta po ovom pitanju između Mančester Sitija i Bajern Minhena. Nisam imao nikakvih ponuda i ne očekujem ih.“ – zaključio je Gvardiola.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.