Gvardiola: Moramo da naučimo lekciju na sudbini Dortmunda

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Moramo da naučimo lekciju na sudbini Dortmunda

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je danas da minhenski klub mora da bude oprezan jer postoji opasnost da doživi sličnu sudbinu kao najveći rival Borusija iz Dortmunda, koja je posle velikih uspeha ove sezone doživela veliki pad.
"Kada pogledam situaciju u Dortmundu uvek pomislim da bi isto moglo da se dogodi i nama. To je velika lekcija i da bismo je izbegli, moramo konstantno da napredujemo", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Gvardiola, a prenosi nemački list Kiker.

Borusija je pre samo dve godine odbranila titulu prvaka Nemačke, a nakon toga igrala i finale Lige šampiona protiv Bajerna, kada je u Londonu poražena sa 2:1.

Ove sezone "milioneri" su loše započeli sezonu u Bundesligi i nalaze se na 16. mestu, koje vodi u baraž za opstanak, sa svega 15 bodova.

Sa druge strane, u Ligi šampiona Borusija se kao prvoplasirana iz grupe plasirala u osminu finala i igraće protiv Juventusa.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.