Gvardiola: Bićemo još bolji 2015.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2014, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Bićemo još bolji 2015.

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena rekao je da veruje da će njegov tim biti još bolji u 2015. godini.

Bavarci su prvi na tabeli Bundeslige sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Volfsburg, plasirali su se u osminu finala Kupa Nemačke, a obezbedili su i plasman u osminu finala Lige šampiona.

"Moja želja je da u novoj godini igramo još bolje. To je tako u velikom klubu, uvek morate da se poboljšavate. Kod nas mislim prvenstveno na poboljšanje u igri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i popravljanje manjih detalja. To, na kraju, posebno u Ligi šampiona, pravi razliku", rekao je Gvardiola za nemačke medije.

Bajern, koji je i dalje neporažen u Bundesligi, sutra igra protiv Majnca, poslednju utakmicu ove godine, nakon koje sledi pauza od šest nedelja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gvardiola najavljuje: "Bićemo još bolji 2015"

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2014

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena rekao je danas da veruje da će njegov tim biti još bolji u 2015. godini.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.