Gudelj u Premijer ligi?

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudelj u Premijer ligi?

Barnli smatra da bi Srbin bio rešenje za izlazak iz krize...

Menadžer Barnlija, Šon Dajš, krenuo je u lov na potpis Nemanje Gudelja. Britanac planira da na adresu AZ Alkmara pošalje ponudu tešku 10.200.000 evra, ne bi li poboljšao po njemu najslabiji deo ekipe, sredinu terena.

Barnli ne pruža igre kakve su u klubu planirali, a Dajš misli da u Gudelju leži odgovor na gomilu problema koje ima njegov tim. Ipak, kako londonski Toksport >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << saznaje, niti je AZ oduševljen novcem koji je ponuđen, niti Gudelja previše zanima prelazak u ekipu koja će se po svemu sudeći, boriti za opstanak u Premijer ligi.

Još jedna prepreka mogla bi da bude želja Alkmara da se plasira u Evropu, a trener holanđana, Džon van den Brom, smatra da je Gudelj stub ekipe, koji ne bi mogao tek tako da zameni.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Gudelj u Premijer ligi?

Izvor: Press, 23.Dec.2014, 10:37

Barnli smatra da bi Srbin bio rešenje za izlazak iz krize.. . Menadžer Barnlija, Šon Dajš, krenuo je u lov na potpis Nemanje Gudelja. Britanac planira da na adresu AZ Alkmara pošalje ponudu tešku 10.200.000 evra, ne bi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.