Grupa E - Barsin šou program! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa E - Barsin šou program! (video)

Uživancija na Kamp Nou za sve navijače Barselone. Šest lopti u mreži Rimljana!

Grupa E

Barselona - Roma 6:1


Uvodne minute meča obeležio je poništeni gol Lea Mesija u sedmom minutu, kao i velika prilika koju nije iskoristio Džeko.

A onda, maestralna akcije Barse, započeo ju je Nejmar koji je idealno uposlio Danija Alveša na desnoj strani, ovaj odmah centrirao ka Suarezu koji je bio usamljen na drugoj stativi i nije mu bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nimalo teško da loptu sprovede u mrežu - 1:0.

Samo dva minuta je prošlo, a golman gostiju je ponovo morao da vadi loptu iz mreže.

Još jedna briljantna akcija Barse u njenom stilu, lopta je išla munjevito, a na kraju Mesi na najbolji način završava akciju, za vođstvo od 2:0!

To nije bilo sve od Barse u prvom poluvremenu. U samom finišu prvog dela igre, Luis Suarez postiže još jedan pogodak, za vođstvo domaćih od 3:0.

Nejmar je odlično centrirao sa leve strane, lopta je odbijena pravo na nogu Suarezu, koji iskosa sa desne strane šalje neodbranjivi projektil u Ščešnjijevu mrežu - 3:0!

Nisu se ni time zadovoljili Katalonci. Roma je, doduše, opasno pripretila u 54. minutu preko Falkea, kada je Ter Štegen odlično intervenisao, a samo dva minuta kasnije stiže kazna na drugoj strani.

''Tiki-taka'' ponovo radi, a ovog puta se u ulozi egzekutora našao Đerar Pike, kome je Leo Mesi asistirao sa desne strane - 4:0!

Barsin šou program je ubrzo nastavljen u istom stilu, a u 60. minutu posle nove šetnje kroz odbranu Rimljana, Leo Mesi postiže svoj drugi gol za ''petardu'' na Kamp Nou - 5:0!

U poslednjih deset minuta, po jedan penal na obe strane. Nejmar ga je iznudio za Barsu, onda i šutirao, ali mu je Ščešnji odbranio, da bi na tu loptu natrčao Adrijano i zakucao je u mrežu - 6:0.

Koji minut kasnije, penal i za goste, ali šut Džeka sa bele tačke odbranio je sjajni Ter Štegen.

Ipak, Džeko se koliko-toliko iskupio za ovaj promašaj, pošto je u nadoknadi postigao počasni bgol za konačnih 6-1.

Golove pogledajte OVDE.

Ranije večeras, bodove su u ovoj grupi podelili BATE Borisov i Leverkuzen.

Tabela: Barselona 13, Leverkuzen i Roma po 5, BATE Borisov 4 boda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.